El cine del Picó

“Tully”: Charlize Theron molt estressada *

Comentari cinèfil: Jason Reitman ens va regalar dues pel·lícules molt interessants: “Juno” (la noia embarassada) i “Up in the air” (Clooney en plena forma). Aquesta, per desgràcia, és infinitament més fluixa.

El tema dona de sí, la pel·li no: L’estrés que significa per a una dona portar una casa i tenir cura dels fills és un tema que dona molt de sí. Però la pel·lícula s’ha quedat a mitges. El director ha escollit unes situacions (el número eròtic amb el marit o la nit de copes a Broadway) que m’han semblat penoses. L’espectador s’acaba preguntant…. “però de què va la pel·li”?

Gran Charlize: El millor de tot és la interpretació de Charlize Theron fent de mare estressada. Espectacular i molt creïble.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply