El cine del Picó

“La librería”: Sola ante el peligro ****

Comentari cinèfil: Sempre he dit que Isabel Coixet és una directora amb pel·lícules memorables i títols que no m’han convençut gens. “La llibreria” (l’he vista en català)  m’ha encantat. Qui diu que el cinema lent és avorrit?

Entre “Solo ante el peligro” i “Las amistades peligrosas”: La pel·li ens explica la història d’una vídua que obre una llibreria en una petita població a finals dels anys 50. Però es trobarà amb l’oposició sense contemplacions de les “forces vives” del lloc. Un drama exquisit.

Ray Bradbury i “Lolita”: Convidats d’honor: “Les cròniques marcianes ” i “Fahrenheit 451”, de Ray Bradbury, i “Lolita”, de Nabokov. Magnífica elecció!

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

PD: la pel·lícula ja fa mesos que es va estrenar. L’he vista amb retard. Sorry. Però “más vale tarde que nunca”.Leave a Reply