El cine del Picó

“Basada en hechos reales”: Polanski torna a ser inquietant ***

Comentari cinèfil: El Roman Polanski dels últims anys ha estat, en general, molt fluix. Res a veure amb els seus títols mítics dels anys 60 i 70. Amb gran satisfacció puc anunciar que “Basada en hechos reales” m’ha agradat. El Polanski inquietant ha tornat.

La tensa relació entre dues dones: El punt fort de la pel·li és la potent tensió que existeix entre les dues protagonistes. En algun moment he recordat “Que fue de Baby Jane?”, aquella mítica pel·li de Bette Davis i Joan Crawford.

Llàstima del final: El final és molt decebedor. Al guionista sembla que se  li han acabat les idees.

Argument en 2 línies: Una famosa escriptora s’ha quedat en blanc. I de sobte, apareix una dona que està disposada a ser la seva assistenta.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply