El cine del Picó

“Lucky”: La monòtona vida d’un home de 90 anys *

Comentari cinèfil: A Harry Dean Stanton, mort després d’aquest rodatge, sempre li agrairem la seva interpretació a “París, Texas”. Quan va rodar “Lucky” (amb 90 anys) ja devia estar fotut, perquè quan el veus en pantalla fa patir.

Això és “El dia de la marmota”: El guió te un problema gravíssim: tot es repeteix com si fos “El dia de la marmota”. Sempre surten els mateixos personatges dient les mateixes coses. Als 40 minuts, ja tens ganes de marxar.

Qui és Lucky?: Lucky és un senyor de 90 anys. Poc parlador i més aviat antipàtic. Cada dia va als mateixos llocs: supermercat (fa una compra), bar (pren un cafè) i pub (pren un còctel).  Però no sabem res d’ell. Com ha estat la seva vida? Per què no s’ha casat mai? Quina ha estat la seva feina? Ni idea.

Només 1 cançó: Per què la pel·lícula repeteix i repeteix “Trobarem a faltar el teu somriure”? Possiblement, la banda sonora més pobre que recordo.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

 Leave a Reply