El cine del Picó

“Los archivos del Pentágono”: Publicar o no publicar **

Comentari cinèfil: Steven Spielberg ha intentat fer “Todos los hombres del presidente” (la mítica pel·lículaa sobre el Watergate), però no ho aconseguit. La seva pel·li és interessant, però té un problema molt greu (ara l’explicarem).

Spielberg, tens un problema: La primera hora de la pel·lícula és absolutament avorrida. No passa res. I el que passa no té cap interès (problemes financers del diari, dinars inútils entre Tom Hanks i Meryl Streep…). La pel·li fa un gir radical a partir del minut 60. El Washington Post ha de decidir si publica o no una notícia que compromet la Casa Blanca. Però…quan arriba l’emoció i la tensió, molts espectadors ja porten estona fent la migdiada.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 ( M’esperava més)Leave a Reply