El cine del Picó

“It”: Els pares dels nens sí que fan por ***

Comentari cinèfil:  “It” són dues pel·lícules en una. Tenim una història de nens pre-adolescents (un clar homenatge als Goonies) i una història de psicòpata assassí (en aquest cas amb cara de pallasso). M’ha agradat molt més la primera que la segona. La història del pallasso no l’he entès. Qui és? Què representa?

Per què els pares dels nens són uns bojos i uns dèspotes? El pallasso no fa por. Realment el que fa por són els pares dels nens. Estranys personatges que posen els pèls de punxa pel seu despotisme i bogeria.

Una pel·lícula d’ensurts: Prepareu-vos per patir quatre o cinc ensurts dels bons, d’aquelles que et fan saltar la capsa de crispetes. Qui avisa no és traïdor.

Puntuació: 3 estrelles sobre 5 (no he perdut el temps)Leave a Reply