El cine del Picó

“Jackie”: Inconsistent biografia de Jacqueline Kennedy *

Comentari cinèfil: Per fer una pel·lícula biogràfica el personatge s’ho ha de merèixer. Dic jo, oi? Què va fer Jackeline Kennedy per tenir una biografia? Molt poca cosa. O res. No és ni Madame Curie, ni Janis Joplin, ni Edith Piaf.

Un personatge gris: El personatge de Jacqueline Kennedy resulta molt gris. La pel·lícula només juga amb el morbo de l’assassinat del seu marit.

Una biografia de només 3 dies: “Jackie” només explica com era Jacqueline en el moment de la mort de Kennedy (tota l’acció passa en 3 dies). No hi ha cap referència a com es van conèixer i enamorar, i tampoc s’esmenta res de la vida posterior (matrimoni amb Onassis). Tot plegat molt inconsistent.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply