El cine del Picó

“Trainspotting 2”: Torna la colla de patètics encantadors ****

Comentari cinèfil: “Trainspotting” (1996) va ser un fenomen als anys 90. Una pel·li transgressora, fresca i plena de moments memorables. I amb una banda sonora fantàstica. Els protagonistes d’aquella història de marginalitat i droga tornen 20 anys després. I aquesta segona part és tan distreta com la primera.

Patètics i encantadors: Els protagonistes d’aquesta segona part continuen sent patètics. Tots estan fatal. Però són personatges tan lamentables que cauen bé, fins i tot resulten encantadors. Per cert, un gran encert que el director Danny Boyle hagi comptat de nou amb els actors de fa 20 anys (estan genials).

Banda sonora: Com ja passava en la primera part, la banda sonora de “Trainspotting 2” té un protagonisme absolut. Podem escoltar The Clash, Iggy Pop, Queen, Blondie. Una delícia.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply