El cine del Picó

“King Kong”: Festival de monstres **

Comentari cinèfil: King Kong és immortal. Va néixer l’any 1933. Peter Jackson el va modernitzar l’any 2005. I ara torna a triomfar. Llarga vida a King Kong!

King Kong i més bèsties: El més curiós de la pel·lícula és que King Kong no és l’única bèstia gegant que hi apareix. També hi tenim dracs, aranyes i animals aquàtics. Aquest plantejament no m’ha convençut. En alguns moments, la pel·li sembla un zoo d’animals prehistòrics i  fa riure.

Guerra del Vietnam i King Kong: Aquest és el punt fort de la història. Uns militars que estaven lluitant a la guerra del Vietnam s’hauran d’enfrontar a bèsties gegants. Cine bèl·lic i cine de ciència ficció, cara a cara. Un encert.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply