El cine del Picó

“Leonard Cohen, bird on a wire”: Com era Cohen l’any 1972? ***

Comentari cinèfil: Un dels documentals més íntims que recordo. Cohen parla de la seva música i dels seus sentiments durant una gira europea que va fer l’any 1972. Ell és l’absolut protagonista (canta i parla, i sempre en primeríssim primer pla). La pel·li es pot veure a BCN, amb motiu de la mort del cantant.

Seductor i espiritual. Cohen era un gran seductor i un home espiritual (de vegades místic). Al documental ens parla de la fama, de les cançons i de les seves idees. Alguns moments són potents: quan plora al camerino, quan un concert s’ha d’interrompre per culpa del so, quan lliga amb una fan…

I moltes cançons: I lògicament un dels punts forts del documental són les cançons de Cohen. Per deixar-se anar!

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)Leave a Reply