El cine del Picó

“La chica del tren”: El toston de l’any *

Comentari cinèfil: Potser David Fincher o David Lynch haurien fet un “chica del tren” més original i inquietant. No ho sé. Però aquesta “chica del tren” és avorrida i pesada com anar de Barcelona a Puigcerdà en Rodalies.

Un culebrot veneçolà: “La chica del tren” és com un culebrot veneçolà: l’argument és mínim i tot és exagerat i poc creïble.

Lamentables salts de temps: No m’han agradat gens els salts de temps. Constantment apareixen rètols que diuen: “9 meses antes”, “6 horas antes”, “Un rato antes”. Prou! És un atabalament inútil.

Només m’han agradat els últims 20 minuts: He estat a punt d’abandonar la sala quan portàvem 70 minuts de projecció. Per raons que ni jo mateix entenc he resistit fins el final. I això m’ha permès veure el desenllaç de la història que és, de llarg, el millor de la pel·lícula.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply