El cine del Picó

“El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares”: Personatges divertits, argument avorrit **

Comentari cinèfil: L’univers de Tim Burton és màgic i trencador. Pràcticament sempre ens sorprèn amb personatges i arguments que ens fan somiar. A “El hogar de Miss Peregrine…” els personatges són divertits (uns nens amb poders màgics), però l’argument és molt fluix. Una pena!

Mal inici i mal final: La pel·lícula té 2 problemes, el principi i el final. Els primers 30 minuts són inútils, no passa res. I els últims 30 minuts són excessius i atabaladors, amb molta acció i efectes especials. El millor de la pel·li és la part central, quan coneixem aquests nens amb poders.

Argument en dues línies: Un adolescent viatja a una illa per conèixer com va ser la vida del seu avi en un orfanat molt surrealista

Puntuació: 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply