El cine del Picó

“Elle”: Paul Verhoeven es queda a mig camí **

Comentari cinèfil: Paul Verhoeven ens ha deixat pel·lis punyents i transgressores com “Robocop”, “Los señores del acero” o “Desafio total”. També és veritat que ha fet nyaps com “Showgirls” o “Starship Troopers”. Amb “Elle” ha intentat recuperar el seu esperit més crític i morbós. Però s’ha quedat a mig camí. No m’ha convençut.

Encara no sé de què va: Què és “Elle”? Una reflexió sobre la infidelitat, sobre el morbo sexual, sobre la incomunicació, sobre els videojocs…? No m’ha quedat gens clar. Potser és, senzillament, una galeria de personatges desgraciats.

Sempre ens quedarà Isabelle Huppert: Ella és l’ànima de la pel·li. Sense ella, “Elle” seria un videoclip pretenciós.

Puntuació: 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

 Leave a Reply