El cine del Picó

“Malas madres”: Per fi una comèdia americana que m’ha fet riure ****

Comentari cinèfil: Lucas & Moore, els directors de la pel·lícula, van ser els guionistes de “Resacón en las Vegas” (una de les comèdies més sobrevalorades de la història). Evidentment això ens dóna pistes del vocabulari que escoltarem: “caca, polla, ous i cul”. Però de totes les comèdies barroeres i vulgars que he vist, aquesta és de llarg la millor.

Un argument amb cara i ulls: Per fi un argument decent, amb continguts una mica “profunds”: les mares superwoman, el paper de l’AMPA, la crisi de la parella, l’amistat… “Malas madres” té argument! Al·leluia.

He rigut: Ho confesso, he rigut 7 o 8 vegades. Memorable el gag de les 3 amigues destrossant el supermercat.

Quines actrius!: Les actrius estan fantàstiques: les 3 amigues rebels (especialment Mila Kunis) i la “dolenta” (Christina Applegate). Gran càsting.

Argument en 2 línies: Una mare estressada pel seu dia a dia infernal (marit, fills, escola, feina) decideix convertir-se en “mala mare”.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

 Leave a Reply