El cine del Picó

“Mi amor”: Espectacular retrat d’un amor tòxic *****

Comentari cinèfil: Ja sabem que el cinema francès quan es posa les piles és insuperable. I si a més a més tenim Vincent Cassel en el repartiment, encara millor. Per cert, aquest Cassel m’ha recordat al d'”Irrefrenable”, la brutal pel·lícula del 2002. Conclusió: encara estic aplaudint.

Amor i desamor del segle XXI: M’encanten les històries d’amor contemporànies. “Mi amor” és el retrat d’un amor tòxic, entre un manipulador sense escrúpols i una dona sensible. Són 130 minuts d’il·lusions i sexe, però també de discussions i enganys. Real com la vida mateixa. Bravo!

Argument en 2 línies: Una dona que s’ha trencat la cama recorda una intensa i desgraciada relació sentimental que ha durat 10 anys.

Puntuació: ***** 5 estrelles sobre 5 (De traca i mocador)

ELS 130 MINUTS DE LA PEL·LI M’HAN PASSAT VOLANTLeave a Reply