El cine del Picó

“Julieta”: Estètica preciosa, guió fluix ***

Comentari cinèfil: Almodòvar ha tornat al cinema que li funciona: un drama potent, dones a dojo i sobredosi de color vermell. “Julieta” està en la línia de “Volver” o “Los abrazos rotos”. Però sembla més un homenatge a Almodóvar que una pel·lícula d’Almodóvar.

Estèticament és preciosa, però l’argument no m’ha convençut: L’estètica és meravellosa, però el guió de “Julieta” no m’ha convençut. Per què se suïcida l’home del tren? Per què la filla s’oblida de la mare quan sentia devoció per ella? Per què el pare de Julieta és tan esperpèntic? En fi…

Drama 100%: “Julieta” és un drama extrem. No hi ha ni una broma. Llàstima!

Argument en 2 línies: La història de Julieta (Emma Suarez i Adriana Ugarte), una dona desgraciada per la mort del marit i la desaparició de la filla.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

LA PEL·LÍCULA ESTÀ SUBTITULADA EN ANGLÈS. PER QUÈ?Leave a Reply