El cine del Picó

“Janis”: Què saps de Janis Joplin? ****

Comentari cinèfil: Aquest documental no aporta res de nou al gènere. És un documental clàssic, amb personatges que parlen de Janis Joplin i imatges de concerts i entrevistes. Però… la força d’aquesta cantant rock és tan gran que l’espectador acaba atrapat i fins i tot hipnotitzat per les imatges.

Janis Joplin, la primera gran estrella del món del rock. Janis Joplin va tenir una vida molt curta (va morir l’any 1970). Però la seva personalitat era apassionant. Era inflexible, però mai bel·ligerant, com diu un amic seu. Al documental la podem veure cantant en diversos concerts i també sentim declaracions seves a la TV. Molt emocionant.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

APOTEÒSIC EL MOMENT EN QUE ES ENTREVISTADA A LA TV PEL PROTAGONISTA DE LA SERIE “SUPERAGENTE 86”Leave a Reply