El cine del Picó

“Mia madre”: He rigut molt amb John Torturro ****

Comentari cinèfil: Per una vegada és veritat el que diu la promoció de la pel·lícula: “Torna el millor Moretti”. “Mia madre” és tan brillant com “La habitación del  hijo”, però a més a més té humor. Fantàstic!

Una gran cara a cara: La pel·lícula és un fantàstic cara a cara entre Margherita Buy (el drama en estat pur) i John Turturro (un comediant brutal). Feia temps que no veia una actuació tan divertida com la de Turturro.

Moretti treu petroli: Nanni Moretii sempre teu petroli de situacions normals i quotidianes. “Mia madre” són 6 o 7 pel·lícules alhora. Tenim històries sobre la mort, la família, el món del cinema, els egos, el compromís social… Bravo!

Puntuació: ****4 estrelles obre 5 (Molt bona)

M’HA ENCANTAT LA BANDA SONORA AMB LEONARD COHEN i PHILIP GLASSLeave a Reply