El cine del Picó

“Spotlight”: Parla més de periodisme que de pederàstia **

Comentari cinèfil: El cinema dels EEUU s’esforça per portar a la pantalla temes polèmics: lesbianisme a “Carol”, crisi econòmica a “La gran apuesta” i ara abusos sexuals de capellans a “Spotlight”. El resultat final és que són mes apassionants els temes que les pel·lícules.

Periodisme o pederàstia?: La pel·li explica la investigació que van fer els periodistes del Boston Globe per destapar un escàndol de pederàstia per part dels capellans. Però el director està més preocupat per explicar el funcionament d’un diari que no pas d’aprofundir en el tema de la pederàstia.

Sembla una tv-movie: En tot moment he tingut la sensació que estava veient un tv-movie. Tot és molt sobri i desangelat. Llàstima!

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

TROBO EXAGERAT QUE LA PEL·LÍCULA HAGI REBUT 6 NOMINACIONS A L’OSCARLeave a Reply