El cine del Picó

“El puente de los espías”: Spielberg ens porta al mur de Berlín ***

Comentari cinèfil: Les últimes pel·lícules d’Spielberg no m’han convençut. Ni “Caballo de batalla” (molt ensucrada) ni “Lincoln” (diàlegs que mai s’acaben). “El puente de los espías” està en aquesta línia. Per desgràcia no té la força de “Munich”, “Minority report” o “Salvar al soldado Ryan”. I naturalment està a anys llum d'”ET”, “La lista de Schindler” o “Indiana Jones”.

Com sempre, cinema ben fet: Spielberg és un director clàssic. Totes les escenes tenen una gran categoria. M’agrada aquest cinema elegant i exquisit.

La part de Berlín m’ha avorrit: La pel·lícula comença molt bé. Un advocat (Tom Hanks) ha de defensar un espia soviètic. Però després l’acció es trasllada a Berlín i la intensitat es dilueix. Llàstima!

Puntuació: *** 3 estrelles (No he perdut el temps)

ESPECTACULAR L’ESCENA EN LA QUAL ELS ALEMANYS DE LA RDA ESTAN CONSTRUINT EL MUR DE BERLIN1 Comment so far

  1.   jordi vidal on Gener 13th, 2016          Respon

    D’acord amb la teva valoració, però a mi m’ha sobrat el final, com gairebé sempre amb Spielberg: bandereta barres i estrelles, patriotisme americà i que guais som els ianquis que salvem sempre el món.

Leave a Reply