El cine del Picó

“Ahora o nunca”: “8 apellidos vascos” era molt millor *

Comentari cinèfil: Maria Ripoll és una magnífica directora. Una de les més “modernes” del cine català. Em van encantar “Lluvia en los zapatos” i “Tu vida en 65m”. Per desgràcia, “Ahora o nunca” és la seva pel·lícula més fluixa.  Sembla que hagi aprofitat la popularitat de l’actor còmic Dani Rovira per fer una mala versió d'”Ocho apellidos vascos”.

No hi ha guió: “Ahora o nunca” no té guió. Passen cosetes puntuals (gairebé sempre són escenes esperpèntiques), però mai passa res important. I tot és tan i tan ensucrat que en alguns moments és una història de Disney Channel.

Argument en 2 línies: Una parella es casa. Ella està preparant la boda a Londres. Però ell arribarà tard per culpa d’una vaga a l’aeroport de BCN.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

M’ESPERAVA MOLT MÉS DE MARIA RIPOLL, BRILLANT DIRECTORA DE “LLUVIA EN LOS ZAPATOS”Leave a Reply