El cine del Picó

“La familia Belier”: El cinema francès s’atreveix amb tot (ara toca sordmuts) ***

Comentari cinèfil: Ja sabem que els francesos s’atreveixen amb tot. I que de tot en fan una comèdia àcida. Aquest cop els protagonistes són els membres d’una família sordmuda. Però són tan excèntrics que semblen la família Addams.

Comença bé, però…: La pel·lícula comença bé. Un home sordmut es vol presentar a les eleccions per ser alcalde. La filla de l’home (que no és sordmuda) aconsegueix classificar-se per a la final d’un concurs musical. Però a partir d’aquí, la historia és torna massa dolça i previsible.

Cançons de Michel Sardou: Sempre és un plaer escoltar les cançons del gran cantant dels 80 i 90 Michel Sardou. A la pel·li en sones unes quantes: “Maladie d’amour”, “Je vais t’aimer”, o “En chantant”.

Puntuació: *** 3 estrelles sobre 5 (No he perdut el temps)

PER QUÈ SÓN TAN EXCÈNTRICS ELS MEMBRES DE LA FAMÍLIA SORDMUDA?Leave a Reply