El cine del Picó

“Walking on sunshine”: Festa dels 80 ****

Comentari cinèfil: “Walking on sunshine” és com “Mamma mia” però amb cançons dels anys 80. La història és semblant: paisatges preciosos, platges, una boda, embolics familiars. Jo m’ho he passat de conya i encara estic ballant.

Increïble banda sonora: La pel·lícula és una Festa dels 80. Els actors interpreten cançons de Madonna, Cindy Lauper, Wham, George Michael, Human League, Duran Duran, Katrina… I les cançons sonen senceres!

Rodada al sud d’Itàlia: La pel·lícula ha estat rodada en dos espectaculars pobles del sud d’Itàlia. Quins paisatges! I atenció al protagonista masculí: és un model que provoca les passions de les espectadores.

Argument en 1 línia: Dues germanes enamorades del mateix home.

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

ELS GERMANS PICÓ VAM PREESTRENAR LA PEL·LÍCULA ALS CINES GIRONA EL DILLUNS 27 D’ABRIL. ÈXIT TOTAL!!!Leave a Reply