El cine del Picó

“Aprendiz de gigoló”: El millor és la presència de Woody Allen **

aprendiz

Comentari cinèfil: Els títols de crèdit ho deixen ben clar: el guionista i director és John Turturro. Però Turturro reconeix que Woody Allen va participar activament en el guió. Són constants les referències al món jueu, als psicòlegs, al sexe… El resultat final, però, és una mica decebedor. Potser hauria estat millor que el guionista i el director fos Woody Allen.

Woody sempre fa riure: El millor és la presència de Woody. La majoria de les seves intervencions són molt còmiques. Interpreta al representant d’un gigoló. 100% surrealista. John Turturro, en canvi, sembla una bleda assolellada.

Noies desaprofitades: No m’han agradat gens les actrius. I això que  totes elles són grans seductores: Vannessa Paradis, Sharon Stone, Sofia Vergara. Han estat mal dirigides i la seva actuació resulta grotesca.

Argument en 2 línies: Un home amb pocs ingressos es fa gigoló. El seu representant serà un llibreter que també passa una mala època econòmica.

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)Leave a Reply