El cine del Picó

“Serie B”: S’ha d’anar molt fumat o begut per veure això *

Serie_B

Comentari cinèfil: Potser als anys 80 aquesta pel.lícula hagués tingut un sentit. Va ser una època de magnífiques pel.lis de terror de baix pressupost com “Posesión infernal”, “Tu madre se ha comido a mi perro”, “Reanimator”. Era impossible no riure amb elles. Jo en guardo un gran record. “Serie B” arriba amb 30 anys de retard.

Només la recomano si entreu al cinema fumats i/o beguts: La pel.li té els típics ingredients de les produccions de sèrie B: un psicòpata, molta sang, noies amb poca roba, moment lèsbic, canibalisme…  Tot plegat és tan grotesc que algunes escenes fan riure.

El millor ha estat… veure una pel.li en català, que ja tocava. I el paper de Roger Pera, per pixar-se de riure.

Puntuació: 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)Leave a Reply