El cine del Picó

“El misterio de God’s Pocket”: L’última pel·li de Philip Seymour Hoffman abans de morir **

Comentari cinèfil: La pel·lícula acaba amb la frase: ” In memoriam Philip Seymour Hoffman”. Va ser l’últim treball que va fer l’actor abans de morir. Sempre el recordarem fent de Truman Capote.

Cinema independent: “El misterio de God’s Pocket” és un producte 100% independent. És una pel·li desagradable, fosca, amb personatges fracassats. El millor de tot és l’humor negre (especialment quan un dels personatges acaba assassinat per culpa d’una garrotada).

Guió poc treballat: Fa la pinta que Philip Seymour i John Torturro van quedar una nit per sopar i es van dir: “fem una pel·lícula independent?”. El resultat final és irregular, amb un guió poc treballat. Una llàstima.

Puntuació: 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

PER QUÈ EL CINEMA INDEPENDENT DE VEGADES ÉS TAN AVORRIT?Leave a Reply