El cine del Picó

“Focus”: Avorrida pel·lícula sobre lladres **

Comentari cinèfil: Agafes un actor molt conegut i una actriu no tan coneguda però que sigui guapa. Intentes que l’actor conegut sigui un heroi tragicòmic. Hi poses uns dolents molt dolents (que acaben sent ridículs), una mica de música actual, dues escenes d’acció i dues escenes romàntiques (amb tensió sexual). Ja ho tenim! Pel·lícula avorrida per guanyar molts calés.

No és una pel·lícula: “Focus” té una estranya estructura. No és una pel·lícula. Són 3 grans moments: com aprendre a robar, l’escena del futbol americà i la part de la Fórmula 1. I ja està! El guionista no s’ha matat.

Argument en 2 línies: Will Smith és el lider d’una banda de lladres

Puntuació: ** 2 estrelles sobre 5 (M’esperava més)

UNA MOSTRA MÉS QUE HOLLYWOOD ESTÀ SENSE IDEESLeave a Reply