El cine del Picó

“Pasolini”: Pasolini es mereixia una pel·lícula millor *

Comentari cinèfil: Abel Ferrara (“Bad Lieutenant”, “El funeral”) dirigint una pel·lícula sobre el gran director Pier Paolo Pasolini? Pintava molt bé! Però no. Ferrara ha fet una pel·li molt insignificant.

Les últimes hores del director:“Pasolini” relata les últimes hores del director italià, abans de ser assassinat: una trobada familiar, una entrevista periodística i poca cosa més. Tot plegat, poc profund, poc intents. Pasolini va ser un director innovador, rebel, radical, a més de gai i comunista. Es un personatge fascinant. I Ferrara no ho ha sabut transmetre.

Conclusió: El millor que podem fer avui mateix és llogar o comprar en DVD “Les mil i una nits”, “Els contes de Canterbury” o “El Decameron”.

Puntuació: * 1 estrella sobre 5 (M’he clapat)

M’HAN VINGUT MOLTES GANES DE TORNAR A VEURE “EL DECAMERON” o “ELS CONTES DE CANTERBURY”Leave a Reply