El cine del Picó

“El corredor del laberinto”: Gran pel·lícula d’aventures ****

Comentari cinèfil: Han comparat aquesta pel·lícula amb “Los juegos del hambre”. Jo crec que no hi ha color. Aquesta és més divertida, emocionant i honesta. Ja estic esperant amb il·lusió la segona part (arribarà al setembre).

Un sol espai: El 80% de l’acció passa en un sol espai (una mena de jardí gegant). I malgrat això, la història sempre té un ritme trepidant. Gran mèrit!

Actors fantàstics: “El corredor del laberinto” està protagonitzada per una dotzena de joves actors. I tots estan fantàstics! Alguns d’ells seran les noves estrelles de Hollywood. Felicitats al responsable del càsting!

Argument en 2 línies: Un grup de nois es troben tancats en l’interior d’un laberint. No poden escapar. I tots es plantegen mil preguntes. Per què sóc aquí? Qui m’ha segrestat? Podem escapar? Què hi ha fora del laberint?

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)

TOTHOM QUEDA CONTENT: ADULTS I ADOLESCENTSLeave a Reply