El cine del Picó

“Relatos salvajes”: La millor pel·lícula d’episodis que he vist *****

Comentari cinèfil: Mai m’han convençut les pel·lícules d’episodis o d’històries. Són irregulars. I sempre hi ha algun episodi decebedor. “Relatos salvajes” és una autèntica bomba. Les 6 històries són atractives. He sortit del cinema aplaudint. No m’estranya que Almodóvar en sigui el productor.

Personatges desesperats: Les històries només tenen una cosa en comú: els protagonistes són personatges desesperats o que estan al límit. Per tant, totes les històries són tenses, histèriques i violentes. Amb moltes gotes d’humor, això sí. I ja no explicaré res més, perquè la gràcia de la pel.li és que t’agafi per sorpresa. Un consell: arribeu puntuals, la primera història és boníssima.

Argument en 2 línies: la història d’un música fracassat, un pare de família desesperat, un milionari contra les cordes, una núvia enganyada…

Puntuació: ***** 5 estrelles sobre 5 (De traca i mocador)

ENCARA ESTIC APLAUDINT!!!Leave a Reply