El cine del Picó

“Locke”: Tota la pel·lícula passa dins d’un cotxe ****

locke

Comentari cinèfil: Recordeu aquella pel·lícula que es va estrenar fa uns anys protagonitzada per un home tancat en una caixa de morts? Es deia “Buried”. Tota l’acció passava en un taüt. Doncs bé, “Locke” és del mateix estil. Tota l’acció passa dins d’un cotxe. Això sí, aquesta és menys claustrofòbica.

El cinema pot ser barat: Qui diu que fer una pel·lícula és car? A “Locke” només hi ha un cotxe i un actor. I el resultat és molt atractiu.

Un conductor que ha de resoldre 3 temes: El conductor del cotxe ha de resoldre durant els 90 minuts de la història 3 problemes relacionats amb la seva vida sentimental i professional. La pel·lícula és tensa i excitant. Un miracle!

Puntuació: **** 4 estrelles sobre 5 (Molt bona)Leave a Reply