El cine del Picó

“Mami blue”: Almodòvar però en cutre º

Comentari cinèfil: Per què Almodòvar és un crack? Doncs perquè tothom intenta imitar-lo. El seu cinema transgressor i histriònic, però alhora exquisit i sentimental ha estat imitat per molts directors. Podríem dir que “Mami blue” és Almodòvar però en cutre. Molt cutre.

Esteso y Pajares: De fet, “Mami blue” està més a prop de les comèdies ridícules de Pajares i Esteso que d’Almodòvar. Tots els personatges són una caricatura. No n’hi ha ni un de normal i creïble. Només salvaria a la gran Chus Lampreave.

Estrenada a una sola sala: La pel.lícula només s’ha estrenat a una sola sala de Barcelona. Això ja indica la poca solidesa del projecte. Si la voleu veure… espavileu que potser ja l’han treta.

Argument en dues línies: Una àvia i una immigrant d’Hondures agafen un cotxe i se’n van a Huelva. Pel camí passen coses. No moltes.

Puntuació: 0 estrelles sobre 5 (campi qui pugui)Leave a Reply